АКТУАЛЬНО!

ДИТЯЧІ ТАБОРИ 2012

ДИТЯЧІ ТАБОРИ В БОЛГАРІЇ

ЦІНИ 2012

 

  ТАБІР "ОЛІМПІЯ - СУПЕРСНАБ" - БАЛЧИК

Дитячий центр відпочинку "Олімпія - Суперснаб", знаходиться в м. Балчик, в курортній зоні Палацу. Готель розташований в центрі курортної зони, навпроти вулиці з сувенірами і центрального входу Палацу Румунської Королеви Марії. У красивому парку з багатою рослинністю - 15 гектарів, альтанками і лавками, де діти відпочиватимуть серед тиші та лікувального морського повітря. Відстань до пляжу - 350 метрів.

 

  ТАБІР "BLACK SEA" 3* - СОНЯЧНИЙ БЕРЕГ

Знаходиться в центрі курорту; в 5 хв. від клубу «Orange» і 10 хв. від диско-клубу «Mania» (3 поверхи з музикою різного стилю); у 5 хв. їзди до аквапарку «Action» і 15 хв. до нового аквапарку «Aqua Paradise». До пляжу 350м.

 

 ТАБІР "ДЕЛЬТА БІЧ" 4*- СОНЯЧНИЙ БЕРЕГ

Справжній чотиризірковий люкс в наймоднішому і найбільшому курортному комплексі Болгарії - Сонячний берег. Курорт розташований поруч з красивим древнім містом Несебр, занесеним до списку об'єктів всесвітньої культурної спадщини "ЮНЕСКО". Відстань до центру комплексу 2 км, а до міжнародного аеропорту міста Бургаса - 35 км. Розташування готелю унікальне - з боку моря перед ним немає інших готелів, а тільки дюни і пляж.

   

 ТАБІР "ЧАВДАР" - ОБЗОР

Розташований: 2км від центру міста Обзор і 50-200м від моря. Табір розташований в зеленому парку площею  0,7га. Територія комплексу огорожена, цілодобово охороняється.

Пляж власний, просторий, чистий, з унікальним «золотим» піском. Щодня проводяться пляжні спортивні ігри і анімаційні програми. Вхід на пляж дозволений тільки для відпочиваючих комплексу МКО «Чавдар». Працює рятувальна служба, за купанням слідкує інструктор з  плавання. Пляж обладнаний парасольками, є водні велосипеди і човни.

ТАБОРИ В КАРПАТАХ 

 

 - новинка - ДИТЯЧИЙ ТАБІР З ВИВЧЕННЯМ АНГ. МОВИ "ЦАРИНКА" (Славське)

Розташована на березі річки Рожаночка, в кількох кілометрах від села Нижня Рожанка, недалеко від гірськолижного курорту Славське.

Загальна площа території 2,8 га, три комфортабельні котеджі, ресторан, кафе,  дитячий майданчик, настільний теніс, більярд, волейбольне  поле.

 

 СПОРТИВНО - ОЗДОРОВЧИЙ ТАБІР "ЕДЕЛЬВЕЙС" (Яремче)

смт. Микуличин, Яремчанського району, Івано-Франківської області. Загальна площа території табору 1,8 га.

На території табору: дві спортивні площадки: волейбольна та футбольна, приміщення для настільного тенісу, ігрові майданчики,бібліотека, медкабінет.

 

ОЗДОРОВЧИЙ ТАБІР "ФОРЕЛЬ" (Закарпаття)

Знаходиться в с.Жденієво  в Закарпатській області Воловецького району на висоті 542 метри над рівнем моря, біля підніжжя головного Бескидського хребта з найвищою точкою гора Пікуй.

На території табору : спортивний майданчик, гойдалки, більярд міні-футбольне поле, дитячий ігровий майданчик, волейбольна площадка, відкритий басейн, настільний теніс.

 ДИТЯЧИЙ ТАБІР "ЛЕВ" (Сколе)

Табір розташований на березі речки Опір в селі Тухля, Сколівського району, Львівської області.

Зручне розташування табору ідеально підходить для туризму та відпочинку.

 

ДИТЯЧИЙ ТАБІР "РОВЕСНИК" (Сокаль)

Для тих, хто полюбляє активний відпочинок, весело та пізнавально проводити час із новими друзями, пропонуємо незабутніх 14 днів - у таборі “Ровесник”, що розташований в екологічно-чистій

приміській санаторно- курортній зоні недалеко від м. Львова. Табір розташований у с. Комарів (Сокальський р-н, Львівська обл.)

ТАБОРИ В КРИМУ  діти до 16 р. !!!

 ТАБІР НОВОГО ПОКОЛІННЯ "КАКАДУ" -  з англійським нахилом.

Табір знаходиться в с. Заозерне, Євпаторія, Крим. Відбуваються організовані виїзди з Києва. На території табору працюють не тільки кваліфіковані педагоги, які обізнані з викладанням аутентичних інтерактивних курсів, але й англомовні волонтери із різних країн (Канади, Індії, Австралії та ін.) Викладання проводиться в облаштованій студії на прикладі вікторин, конкурсів.

На території табору знаходяться і використовуються безкоштовно : 2 відкритих басейни, кінотеатр, диско-поле, футбольне поле, баскетбольні та валейбольні площадки, кінозал, комп`ютерний зал, бібліотека. Власний огороджений пляж.

 ТАБІР НОВОГО ПОКОЛІННЯ "МАНДАРИН" - "в стилі ШОУ !"

Табір розташований на західному побережжі Криму, в курортному селищі Піщане, де м'який морський клімат побережжя поєднується з сухим кліматом степового Криму. Упорядкована паркова територія табору займає 6,3 га, обгороджена і охороняється, утопає в зеленому масиві кримської сосни. Дітям завжди прийдуть на допомогу креативні друзі і дослідні інструктора нового табору «Мандарин».

Розміщення в  3-поверхових корпусах після реконструкції.  Під час перебування проводиться "Мастер - клас" з українськими зірками , а саме : (група "Паранормальні", Лера Козлова та ін.)

 ТАБІР НОВОГО ПОКОЛІННЯ "ЧОРНОМОРСЬКА АТЛАНТА" - "активні пригоди !"

Для справжніх непосид та романтиків - велоспорт, пейнтбол, морські прогулянки, походи в гори, риболовля, нічні посиденьки біля багаття, гітара в оточенні таких же екстремалів. Тематика табору це "Три дивовижні тижні в Криму" - 1 пункт призначення (с. Севастополь с. Учкуєвка), 2 - пункт призначення (с. Соколине), 3 - пункт призначення (м. Судак мис Француженка)

Діти під час перебування зможуть освоїти техніки стрітсайл, фрістайл, стрибкові техніки подолання перешкод, основи дертджампінгу. А після активного дня є можливість потанцювати, подивитися кіно чи поспівати на фестивалі караоке .

 

 - новинка - МІЖНАРОДНИЙ ІНТЕЛЕКТ ТАБІР "ІТЕМА" (Судак) - діти до і від 18 років

Табір розташований на території Центру санаторного лікування МВС України на відстані 50 м до моря (пляж власний). Тут  зосереджуються діти з різних країн які під час перебування обмінюються міжнародним досвідом за рахунок інтелек - програм розроблених під кожного туриста.

Розміщення в 2-3 місних номерах. В номері умивальник, душ та туалет на поверсі. Харчування 4 -разове. табір спрямований на міжнародний обін

ЦІНИ І НАЯВНІСТЬ МІСЦЬ ПРОСИМО УТОЧНЮВАТИ У МЕНЕДЖЕРІВ