Національна кухня

Українська кухня – важлива складова національної культури. Українська кухня має довгу та багату історію і велике різноманіття страв. М’ясо, овочі, фрукти, гриби, ягоди та зелень у ній стали невід’ємними складниками. Українці також завжди споживають хліб. Першою стравою, традиційно, є українська гордість – борщ. Його готують на основі червоних буряків, з іншими овочами та м’ясом. Популярні також і українські вареники. Десерти готуються на основі фруктів та меду. Українці славляться своєю гостинністю, страви в Україні подають у великій кількості.

Традиційні страви:

Супи: Борщ, капусняк, солянка, рибна уха

Салати: Олів’є, під шубою,

Основні страви: вареники, голубці, пельмені, млинці, котлети

Десерти: торти, пампушки

Алкогольні напої: горілка, медовуха, вино, пиво

Безалкогольні напої – мінеральна вода, квас.